← Alle opdateringer

Flytte-funktion er nu live

Du kan nu flytte personer mellem tilmeldingsmodulet og eventmodulet. Denne vil flytte alt data på personkortet og eventuelt fjerne overskydne data.

Kan flytte flere personer ad gangen
Under: Event/tilmelings-modulet -> Gå til personkortet -> Markere de personer du vil flytte ->Tryk “flyt tilmelding”.


Personkortet vil nu blive flyttet og alt data medfølger. Både samtalebeskeder, aktivitetslog og betalinger.

Dette sikre at jeres opsætning er mere agil og sparer jer adminitrativ tid.

Se flyttefunktion

Ved flytninger kan der forskel mellem det data der er på den ene tilmeldingsformular og den anden. I disse tilfælde vil der komme en pop-up, som viser hvilket data der ændres. Dette gælder også ordre, hvor beløbet ændres efter valg af datafelter eller lignende.

Det anbefales ikke at lave flytninger med flere personer på Én gang, til at starte med. Når i har det under huden og forstår logikken kan i sagtens. Start småt og byg på derfra.